Siden antikken har røgelse været som en uadskillelig del af Nepals kultur at tilbyde guderne, i templer, klostre og private huse for at forbedre den intellektuele evne til mental fred og balancere fysiske ubalancer i ens krop.

Røgelse har en uvurderlig rolle i buddhistiske ceremonier og ritualer. Røgelse antages at rense og for at befri folk fra ondskab, så det har været en uundværlig del af buddhistiske ceremonier fra oldtiden.

I løbet af den tid var Bhrikuti gift med en tibetansk konge Songtsen Gampo, Bhrikuti var en Nevari prinsesse, der bragte buddhismen til Tibet og har påvirket den tibetanske røgelseskultur. Songtsen Gampo var den 33. tibetanske konge og grundlægger af det tibetanske imperium og er traditionelt krediteret for indførelsen af buddhismen i Tibet, påvirket af hans nepalesiske og kinesiske dronninger.

Med tiden gik traditionen med at brænde traditionel Tibetansk røgelse i Nepal gradvist i glemmebogen, og i det tyvende århundrede kom en tibetansk Guru Lama til Nepal og bragte tibetansk røgelse med sig. Han begyndte at lave røgelse, og på et senere tidspunkt modtog vores guru Chandra Devi velsignelsen og lærte alle aspekter af røgelse fremstilling og at mestre kunsten at lave røgelse fra Guru Lama. Siden den tid fortsatte vores guru Chandra Devi med at lave røgelse til daglig tilbedelse og har produceret røgelse for sine tilhængere siden 1960.

Chandra Devi’s røgelser er 100% naturlige og er uden tilsætningsstoffer og skadelige substanser, lavet af urter og blomster groet for foden af Himalaya.