fbpx

Handelsbetingelser

Betaling

Daphne modtager betaling med Dankort, bank overførsel til vores konto eller pr. efterkrav.

Virksomheds information
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde og Daphne
Daphne-Import
Dannebrogsgade 40 st. tv
1660 København V.
Telefon 40533234
Cvr. 19153991
Mail info@daphne-import.com

Danske Bank
Reg. nr. 9570
konto nr. 0016489441.

Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på Daphne-Import er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra Daphne-Import udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Daphne-Import om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem Køber og Daphne-Import er først indgået, når Daphne-Import ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud. Forsinkelser og andet: I tilfælde af forsinket levering, bedes du kontakte os pr. mail på info@daphne-import.com eller telefon: 40533234 og vi vil gøre vores bedste for at rette op på fejlen. I tilfælde af udgåede varer vil Køber straks blive underrettet herom. I tilfælde af at de bestilte varer er udgået, ikke kan leveres, ikke kan leveres til den oplyste pris eller lignende, bekræfter (accepterer) vi ikke bestillingen. Vi underretter derimod straks Køber om årsagen til at bestillingen ikke bekræftes (accepteres).

Priser

er inklusive 25% moms. Forbehold for trykfejl, prisændringer eller udsolgte varer mv., skal være særligt fremhævede for forbrugeren i forbindelse med selve aftaleindgåelsen for at kunne gøres gældende. Daphne-Import tager forbehold for tastefejl, prisændringer eller udsolgte varer mv. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til via mail på info@daphne-import.com.

Levering

Ved bestilling og betaling, vil Deres vare blive afsendt indenfor 2 hverdage. Ved efterkravspakker forbeholder vi os retten til at kontakte kunden pr. telefon for verifikation af ordren. Alle ordrer sendes med: Post Danmark. Fragt prisen fremgår ved bestilling og på ordrebekræftelsen.

Fortrydelsesret

Meddeler Kunden Daphne-Import, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Daphne-Import det modtagne beløb. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark – ikke alternative pakke distributører (Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse). Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer afhentet på vores adresse og heller ikke varer solgt til virksomheder. Forbehold for ændringer: Daphne-Import forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Fortrolighed

Alle personoplysninger behandles fortroligt. Vi videregiver ikke informationer til andre. De data du opgiver, når du handler hos os, betragtes som fortrolige. Vi lejer eller sælger ikke dit navn, din e-mail, adresse eller kreditkort informationer til andre. Alle personoplysninger behandles fortroligt.