Vajra Yogini

DKK 750,00

Vajra Yogini (“Diamond Female Yogi”) hugget i sten, forgyldt og malet, er en manifestation af ultimativ visdom og medfølelse. Hun hjælper i omdannelsen af verdslig erfaring til højere niveauer af åndelig forståelse. 

1 på lager


Varenummer st-352-daphne Kategorier ,


Share
Beskrivelse

Vajra Yogini er en manifestation af ultimativ visdom og medfølelse. Hun hjælper i omdannelsen af verdslig erfaring til højere niveauer af åndelig forståelse. Hun er for det meste afbildet som dansende nøgen, mens hun holder en kranie kop, der indeholder blodet af egoet i den ene hånd og i den anden en buet kniv til at skære indtil essensen af tingene. Hun bærer ofte en krans af menneskelige kranier eller afhuggede hoveder.

Vajra Yogini, bogstaveligt “den kvindelige diamant yogi”. Hun er en de højeste Yoga Tantra yidam, og hendes praksis omfatter metoder til forebyggelse almindelig død, den mellemliggende tilstand (Bardo) og genfødsel (ved at omdanne dem til veje til oplysning), og for at omdanne alle verdslige daglige erfaringer til højere åndelige stier. Vajra Yogini er en generisk kvindelig yidam og selv om hun til tider visualiseres som blot Vajra Yogini, i en samling af hendes sadhanas (“et middel til at udføre noget”, er en ego-overskridende spirituel praksis), åndelige øvelser visualiseres hun i en alternativ form i mere end to tredjedele af de praksisser. Vajra Yogini er en Dakini og en vajrayana buddhistisk meditation gudinde. Som sådan er hun anses for at være en kvindelig Buddha.

Yderligere information
Vægt 1 kg
Størrelse 10 × 5 × 15 cm