Vajrasattva

DKK 1.750,00

Vajrasattva er den sjette Dhayani Buddha og betragtes af nepalesiske buddhister som præsten for de fem Dhayani Buddha’s.

Ikke på lager


Varenummer st.616 Kategorier ,


Share
Beskrivelse

Vajrasattva er den sjette Dhayani Buddha og betragtes af nepalesiske buddhister som præsten for de fem Dhayani Budhas. Han har en Vajra i sin højre hånd med håndfladen oppe ved brystet og en klokke i sin venstre hånd, der hviler på låret
I tibetansk buddhisme er Vajrasattvas rolle som “The Great Purifyer”, et nødvendigt første skridt i buddhistisk praksis, hvor vi arbejder på de negative karmas og forhindringer, der skjuler vores Buddha-natur. Det er en af de grundlæggende praksiser for Vajrayana. Alligevel er Vajrasattva-praksis meget mere end dette. Vajrasattva er en smuk manifestation af Vajradhara i skolerne dKar-hGya-pa og Dgel-lugs-pa eller Samantabadra for de ældste skoler. Vajrasattva og Samantabadra er to navne på det samme koncept – det ultimative Dhamakaya aspekt af Buddha.
Vajrasattva trodser som alle andre buddhistiske guder forestillingen om ego.
Derfor er der ingen ”hvem” og intet ”hvad”, det kan siges at Vajrasattva er ingen anden end os selv, visualiseret som en ren Buddha.

Yderligere information
Vægt 2 kg
Størrelse 13 × 7.5 × 21 cm

Privacy Preference Center