Mahakala

DKK 1.200,00

Mahakala i messing sat med perler, turkiser og koraler.
Den to armede Mahakala kaldes Bernakchen, er en beskytter af Karma Kagyu skolen. Han er ofte tænkt at være den primære beskytter, men er faktisk den største beskytter specifikt af Karmapa’er.

1 på lager


Varenummer st_502_daphne Kategorier ,


Share
Beskrivelse

Mahakala

Den to armede Mahakala kaldes Bernakchen, er en beskytter af Karma Kagyu skolen. Han er ofte tænkt at være den primære beskytter, men er faktisk den største beskytter, specifikt af Karmapa’er.
Denne beskyttende gud afbilledes ofte med korte, men tykke og stærke lemmer. Hans flammende hår, dekoreret med en krone af kranier, der stiger op fra hans pande, mens en kreds af flammer danser omkring ham. Hans ansigt er i besiddelse af et typisk vredt udtryk. Munden er fortrukket i et vredt smil og fra hans mundvige stikker lange hugtænder frem. De udstående blodskudte øjne har et vredt og stirrende udtryk og normalt er der et tredje øje, som er synligt i midten af panden.
I sin højre hånd holder han en chopper ( Katika ) som symboliserer, at skære gennem de negative mønstre, såsom aggression, had og uvidenhed. I sin venstre hånd holder han et kranium kop ( Kapala ), et rituelt element typisk fyldt med blod eller menneskelig hjernemasse. Han ses stående på ligene af to menneskelige kroppe og som symboliserer døden af negativitet og den fuldstændige udryddelse af negative mønstre til et punkt, som en død krop, der ikke vil komme til live igen.

Yderligere information
Vægt 1.1 kg
Størrelse 23 × 6 × 20 cm

Privacy Preference Center