Grøn Tara

DKK 1.750,00

Grøn Tara er Taras mest dynamiske manifestation. For buddhister i Nepal og Tibet er Tara genfødt i alle gode kvinder.

1 på lager


Varenummer st_612_daphne Kategorier ,


Share
Beskrivelse

Grøn Tara er Taras mest dynamiske manifestation.
Hendes farve symboliserer ungdommelig kraft og aktivitet. Hun er ofte portrætteret siddende i en magelig position, med det højre ben udstrakt, der tilkendegiver en parathed til at springe i aktion. Det venstre er foldet i den betragtende position på en lotuspedistal, de to sammen symboliserer integration af visdom og kunst.
Tilbedere af Tara tror hendes specielle kraft kan hjælpe med at overvinde farer, frygt og ængstelse og at hun kan opfylde ønsker. Hun tiltros også at hjælpe en med at krydse fra fare til sikkerhed eller fra lidelse til glæde. Hendes feminitit mætter hende med blide medlidende følelser og hun reagerer meget hurtigt og direkte som frelser.
Repræsenterende aktiv medlidenhed, er hun i særdeleshed tilbedt for hendes evne til at overvinde de mest vanskelige situationer.
Grøn Tara betragtes som spirituel konsort af Amogasiddhi Buddha, en af de fem Dhyani Buddhaer
For buddhister i Nepal og Tibet er Tara genfødt i alle gode kvinder.
Hun har også en udødelig plads i historien, som genfødt i de to prinsesser, en nepalesisk ( Bhrikuti ) og en kinesisk ( Wen Cheng ) som var gift den store tibetanske konge Srang-Tsan Gampo ( kendt som den religiøse konge ) og introducerede Buddhisme til Tibet og Kina i det syvende århundrede.

Yderligere information
Vægt 2.1 kg
Størrelse 14 × 9.5 × 21 cm

Privacy Preference Center